کلیدواژه‌ها = سبوس گندم
تعداد مقالات: 9

مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 107-115

10.22034/FSCT.19.132.107

لیلی فدایی؛ ماندانا طایفه؛ مصطفی صادقی؛ خدیجه عباسپور؛ آریا نقره علیپور

کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 129-137

الناز میلانی؛ غلام علی گلی موحد؛ مرتضی جعفری؛ حامد انوری

بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 11-21

آزاده مردانی قهفرخی؛ محمد سعید یارمند