کلیدواژه‌ها = هویج
تعداد مقالات: 9

‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 213-221

10.52547/fsct.18.112.213

معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی؛ سارا موحد؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ حسین احمدی چناربن؛ پیمان رجایی

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 27-42

10.29252/fsct.16.96.27

فاطمه ژانداری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ سحر روشنک

تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 187-196

محسن آزادبخت؛ فاطمه نوشاد؛ محمدجواد محمودی؛ رضا قزاق جاهد