کلیدواژه‌ها = خاصیت آنتی اکسیدانی
تعداد مقالات: 15

ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 69-85

10.22034/FSCT.22.161.69

اندیشه توکلی؛ رضا فرهمندفر؛ علی معتمدزادگان؛ پیمان آریایی؛ مریم اثنی عشری

بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 55-64

10.22034/FSCT.22.159.55

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا

بررسی مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس هل سبز

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 202-211

10.22034/FSCT.21.154.202

مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ محمدرضا زارع بوانی؛ فاطمه برنا

کاربرد پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) وعسل در فرمولاسیون پاستیل انبه

دوره 20، شماره 141، آبان 1402، صفحه 17-35

10.22034/FSCT.20.141.17

نگار فتحی دوآبی؛ ابراهیم حسینی؛ غلامحسن اسدی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 51-62

ولی ربیعی؛ رسول حیدرنژاد گیگلو؛ فرهنگ رضوی

نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 337-347

حامد حسن زاده اوچتپه؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ محمود رضازاد باری

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 51-63

ریحانه خلفی؛ سید امیرحسین گلی؛ محمد بهجتیان اصفهانی

تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 65-74

مریم فضلی عقدائی؛ سید امیرحسین گلی؛ جواد کرامت؛ اکبر انصاریان