کلیدواژه‌ها = فعالیت ضد میکروبی
تعداد مقالات: 18

بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 55-64

10.22034/FSCT.22.159.55

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا

بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویه‌های L.plantarum بومی جدا شده از مواد‌غذایی مختلف

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 327-336

دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری؛ محمد علی رضوی

تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 385-395

الناز میلانی؛ فرشته حسینی؛ سمانه رضایی بروجردی؛ شادی بلوریان

بررسی خاصیت ضدمیکروبی برخی سویه های ذاتی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از شیر بز

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 133-143

شیما دالوند؛ ناهید مژگانی؛ سولماز صارم نژاد

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 76-67

فریده طباطبایی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ علیرضا وسیعی؛ سید علی مرتضوی؛ فخری شهیدی

ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 257-247

فرزانه کیا دلیری؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی

اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 91-101

فواد محمودزاده؛ پیمان قجر بیگی؛ رزاق محمودی؛ اصغر محمدپوراصل