کلیدواژه‌ها = فعالیت آنتی اکسیدانی
تعداد مقالات: 43

مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفایل GC-MS واریته های مختلف دانه بامبو

دوره 22، شماره 160، خرداد 1404، صفحه 13-34

10.22034/FSCT.22.160.13

گوری منوهاری؛ عمار بدران رمضان التمیمی؛ سیمایسمی رواتی؛ اس سوتیکنو؛ مطهره پیرنیا

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل عصاره‌های برگ و میوه انگور وحشی

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 37-48

10.22034/FSCT.21.154.37

مریم مهاجرانی؛ رحمان حسین زاده؛ رویا مقیمی؛ بنفشه اسماعیلی

تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 91-102

10.22034/FSCT.20.136.91

سید حمیدرضا رحیمیان مفرد؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری

اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 1-16

10.22034/FSCT.19.134.16

سالار کرمی؛ رضا فرهمندفر؛ جمشید فرمانی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی متولی

اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 55-67

10.52547/fsct.19.123.55

فائزه شیرخان؛ سعید میردامادی؛ مهتا میرزایی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ نیکو نصوحی

تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 265-273

10.52547/fsct.18.121.21

سینا مولائی؛ زهرا لطیفی؛ مریم ثابت قدم؛ مریم خسروجردی؛ الهه رازقندی

اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره دارچین

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 335-347

سپیده سهراب پور؛ رضا اسمعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و پلی‌فنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 151-164

بهداد شکرالهی یانچشمه؛ محمد علی حصاری نژاد؛ نگار رضایی؛ آزاده سلیمی؛ غزل شمشادی؛ مهناز کاظم زاده؛ اشکان جبلی جوان