کلیدواژه‌ها = فعالیت آبی
تعداد مقالات: 8

بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری

دوره 17، شماره 100، خرداد 1399، صفحه 177-187

10.52547/fsct.17.100.177

مصطفی شهیدی نوقابی؛ راضیه نیازمند؛ مژده صراف؛ مهناز شهیدی

تاثیر ویژگی‌های نمونه و توان لامپ مادون‌قرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 65-78

مهدیه حسنی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی

بررسی تأثیر پلی‌ال‌ها (گلیسیرین، پروپیلن‌گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم‌مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی

دوره 13، شماره 53، تیر 1395، صفحه 71-78

بابک غیاثی طرزی؛ پرستو دامن افشان2 پرستو دامن افشان2؛ سارا ندیمی بوشهری؛ حسین باخدا