کلیدواژه‌ها = بیسکویت
تعداد مقالات: 9

مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 107-115

10.22034/FSCT.19.132.107

لیلی فدایی؛ ماندانا طایفه؛ مصطفی صادقی؛ خدیجه عباسپور؛ آریا نقره علیپور

غنی‌سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی‌بخش

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 377-387

10.52547/fsct.18.113.377

ارمغان سالم؛ الهام آل حسینی؛ سید مهدی جعفری