کلیدواژه‌ها = مخمر
تعداد مقالات: 7

اثر افزودن آب پنیر حاصل از پنیر گوسفندی بر روی کیفیت نوشیدنی کفیر

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 135-142

مهدی بیدقی؛ محمد حسین موثق

اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 177-185

مصطفی کرمی؛ محمد سیاری؛ صبا صادقی

بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 199-211

سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش‌های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 75-67

محمد جواد اکبریان میمند؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی