کلیدواژه‌ها = خمیرترش
تعداد مقالات: 10

بررسی اثرات پروبیوتیکی و ضدمیکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش سویای جوانه‌زده

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 225-237

10.22034/FSCT.22.165.225

سیما شمس شرق؛ علیرضا صادقی؛ محمود شمس شرق؛ فهیمه حاجی نیا؛ علی مویدی

بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 255-268

10.22034/FSCT.19.125.255

زهرا فرجی نژاد؛ فروغ محترمی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ صابر امیری؛ حامد همیشه کار؛ حسین صمدی کفیل

بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 101-113

10.52547/fsct.19.122.101

نیره کریمی؛ فریبا زینالی؛ محمود رضازاده باری؛ مهدی نیکو؛ فروغ محترمی؛ مهدی کدیور

بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 181-194

محمد جواد اکبریان میمند؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ سمانه فرجی کفشگری؛ مهدی وطن خواه؛ احسان محمودی

مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 133-140

نرگس رحیمی؛ مهدی کریمی؛ هاشم پورآذرنگ؛ سید علی مرتضوی