کلیدواژه‌ها = ماندگاری
تعداد مقالات: 57

بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 242-256

10.22034/FSCT.22.163.242

Mehdi Davoodi؛ مهدی کریمی؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا رحمانیان

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی جاشیر بر برخی از گونه‌های قارچی بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی-بیوتیک نیستاتین

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 140-147

10.22034/FSCT.20.143.140

شهاب جلیل سرقلعه؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ علیرضا وسیعی؛ محمد نوشاد

تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 100-110

10.22034/FSCT.20.137.100

محمدرضا پژوهی الموتی؛ بهناز بازرگانی گیلانی؛ فرزانه ایزدی

بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 295-311

10.22034/FSCT.19.132.285

ستار صفری شورباخورلو؛ درنوش جعفرپور

ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 295-304

10.52547/fsct.18.120.23

نسیم پاسدار؛ علی مرتضوی؛ محمدرضا سعیدیان؛ رضا صفری

تاثیر افزودن پودر زرشک (Berberis vulgaris) بر ویژگی‌های فیزیکی – شیمیایی و میکروبی ذرت حجیم شده فراسودمند

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 13-19

10.52547/fsct.18.117.13

مصطفی بک‌محمدپور؛ افشین جوادی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ هدا جعفری زاده -مالمیری

مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 181-194

10.52547/fsct.18.114.181

فرناز رضائیان عطار؛ ناصر صداقت؛ سمیرا یگانه زاد؛ آتنا پاسبان؛ محمدعلی حصاری نژاد