کلیدواژه‌ها = همبرگر
تعداد مقالات: 15

تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 71-86

10.22034/FSCT.19.134.71

سید محمد حسین قدیری؛ محمد احمدی؛ سیداحمد شهیدی؛ پیمان آریایی؛ لیلا گلستان

اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 337-346

مریم عجم؛ مینا سعیدیان؛ راضیه نیازمند

بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 31-40

عاطفه اصفهانی مهر؛ سید ابراهیم حسینی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 1-12

آذین کجوری؛ لیلا گلستان؛ آزاده قربانی حسن سرایی

مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 471-478

نجمه واحد دهکردی؛ نفیسه جهانبخشیان؛ محمد حجت الاسلامی

سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 285-294

نجمه واحد دهکردی؛ نفیسه جهانبخشیان؛ مجمد حجت الاسلامی