کلیدواژه‌ها = کلید واژگان: همبرگر
تعداد مقالات: 4

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 147-158

نگین یوسفی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد

تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 146-135

سمیرا رنجبر؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

بررسی تاثیر صمغ‌های زانتان و گوار بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 173-186

محمد سعید دهدشتی ها؛ سید ابراهیم حسینی؛ عاطفه اصفهانی مهر