کلیدواژه‌ها = انجماد
تعداد مقالات: 12

اثر نگهداری در حالت انجماد بر اکسیداسیون چربی در ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید (Pampus argenteus)

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 229-221

علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد؛ فریده باعثی؛ زهرا کلیایی

تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-

دوره 13، شماره 52، خرداد 1395، صفحه 55-65

بهاره شعبانپور؛ صونا کلته؛ افسانه ندیمی؛ فاطمه گلعلی پور؛ مریم آذری به؛ مرضیه کی شمس؛ محیا نامدار