کلیدواژه‌ها = کربوکسی متیل سلولز
تعداد مقالات: 24

بهینه‌سازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخش‌های مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 199-210

10.22034/FSCT.19.131.199

صدیقه شیخیانی؛ کاوه رحمانی فرح؛ مهدی نیکو؛ فرزانه نوری؛ احمد قره خانی

بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 373-386

10.22034/FSCT.19.131.373

سیده پریناز مبصری؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ حسین ثابت سروستانی

استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 259-275

10.52547/fsct.18.116.259

زهرا رستمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ صدیقه توسلی تالارپشتی

بررسی تأثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 279-294

10.52547/fsct.18.111.279

فتانه موسی پور؛ فاطمه ناظوری؛ محمدرضا پیرمرادی؛ سیدحسین میردهقان

تولید و بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز

دوره 17، شماره 100، خرداد 1399، صفحه 139-149

10.52547/fsct.17.100.139

نگین ذیبح اللهی؛ آیناز علیزاده؛ هادی الماسی؛ شهرام حنیفیان؛ حامد همیشه کار

بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 79-86

سید اسماعیل رضوی؛ مینو رستگار؛ پونه ابراهیمی؛ شهریار رضایی

تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 105-120

فاطمه محمّدی گرفمی؛ محمدرضا اسحاقی؛ لیلا ناطقی

تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 84-75

مریم روشن ضمیر مشهدی؛ پیمان رجایی؛ حسین احمدی چناربن

استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 148-139

علیرضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ سجاد ایزدی

ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 254-245

محبّت محبّی؛ آرش قیطران‌پور؛ سید امیر اولیایی؛ محمّد رضا صلاحی

مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 33-51

فریده طباطبایی یزدی؛ علی الغونه؛ دیاکو خدایی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 51-62

گیسو ملکی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ فاطمه شکرالهی

تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 137-148

نسیم صادق‌نیا؛ محمد حسین عزیزی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ مهرداد محمدی