کلیدواژه‌ها = سطح پاسخ
تعداد مقالات: 19

بهینه‌سازی ترکیب ماست همزده پروبیوتیک حاوی سویه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسLA5 به روش سطح پاسخ

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 278-291

10.22034/FSCT.22.162.278

مریم پیرایش اسلامیان؛ جواد حصاری؛ مهناز منافی دیزج یکان

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn)

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 265-280

10.22034/FSCT.19.133.265

عرفان امیری؛ سید ابراهیم حسینی؛ اکرم شریفی

بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 129، آذر 1401، صفحه 55-65

10.22034/FSCT.19.129.55

آزیتا نعمتی؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 271-287

مهدیس مسیبی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ لیلا نجفیان

بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 171-161

بهنوش شب کوهی کاکش؛ کوشان نایب زاده؛ محمدامین محمدی فر

اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 45-31

بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ خاطره نظری؛ مینا اسمعیلی خاریکی