کلیدواژه‌ها = سبوس برنج
تعداد مقالات: 11

مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 107-115

10.22034/FSCT.19.132.107

لیلی فدایی؛ ماندانا طایفه؛ مصطفی صادقی؛ خدیجه عباسپور؛ آریا نقره علیپور

تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 1-9

10.22034/FSCT.19.130.1

سید مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 91-99

10.52547/fsct.19.124.91

مینا ترکمانی میانجی؛ مانیا صالحی فر؛ وجیهه فدایی نوغانی

تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 43-52

10.52547/fsct.18.112.43

ماندانا طایفه؛ سید احمد شهیدی؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ مصطفی صادقی

تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 1-12

آذین کجوری؛ لیلا گلستان؛ آزاده قربانی حسن سرایی

بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 253-263

پریسا فلاح نیم چاهی؛ فهیمه احمدی؛ جعفر محمدزاده میلانی