کلیدواژه‌ها = انبارمانی
تعداد مقالات: 13

اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 180-194

10.22034/FSCT.21.146.180

عالیه سادات رفعت حقیقی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لیلا جعفری؛ فرزین عبدالهی

اثر پوشش های خوراکی بر کاهش پوسیدگی کپک سبز و حفظ کیفیت میوه لیموترش

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 243-255

10.52547/fsct.19.123.243

معصومه عباسی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مجید عسگری سیاهویی؛ منصوره شمیلی؛ بابک مدنی

تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 91-103

فاطمه کاظمی کرجی1؛ سامان آبدانان مهدی زاده

تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل‌های انار نادری

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 341-356

مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

کاربرد توأم پلی‌آمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوه‌ای شدن پسته تر

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 359-376

ملیکا بارزمان؛ سیدحسین میردهقان؛ فاطمه ناظوری

اثر آنزیم‌بری، بسته‌بندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 431-442

شهرزاد شکوری؛ حمیدرضا توکلی‌پور؛ سید حمیدرضا ضیاالحق؛ سید محسن مرتضوی