کلیدواژه‌ها = فرمولاسیون
تعداد مقالات: 6

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا

دوره 21، شماره 152، مهر 1403، صفحه 30-50

10.22034/FSCT.2.152.30

صابر امیری؛ محمدباقر اسدی؛ فرانک مهرنوش؛ پرویز احمدی قشلاق

بهینه‌یابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 223-235

10.52547/fsct.18.112.223

محمد بلوردی؛ اعظم ایوبی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی

فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 365-374

هدی کرمی محمدی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ نگین نصیری

بررسی امکان تولید کباب لقمه غنی‌سازی شده با آرد هسته سنجد و فیتواسترول

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 326-319

سمیرا ملکی آذر؛ مریم فهیم دانش