کلیدواژه‌ها = روغن
تعداد مقالات: 16

تغییرات در ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاه‌دانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 162-173

10.22034/FSCT.20.138.162

روشنک حق گوی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمدعلی تربتی؛ مریم خاکباز حشمتی

بررسی پتانسیل رنگبری اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم در صنعت روغن خوراکی

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 21-33

10.52547/fsct.18.117.21

بهاره خلیق؛ مریم قراچورلو؛ پیمانه قاسمی افشار

اندازه‌گیری شاخص‌‎های اکسیداتیو روغن‌های مصرفی در فلافل‌فروشی‌های سطح شهر اراک

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 331-343

10.52547/fsct.18.111.331

عباس علیمرادیان؛ رضا تاجیک؛ عاطفه نوابی؛ رحمت الله مرادزاده؛ احمد عبدالهی؛ محدثه آصفری

تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 397-404

سعید آیینه وند؛ لیلا کمالی روستا؛ آرش سلطانی؛ مهدی امینی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 121-133

نرجس گرجی؛ محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری؛ سارا مزیدی