کلیدواژه‌ها = ویژگی‌های حسی
تعداد مقالات: 31

بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 1-14

10.22034/FSCT.21.154.1

علی فروهر؛ حامد صابریان؛ محسن ابراهیمی همتی کیخواه

تولید و ارزیابی ویژگی‌های بافت، رنگ، حسی و پخت در پاستای فرمی بدون گلوتن بر پایه آردهای جایگزین گندم

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.21.151.1

آرمین قاسمی؛ زهرا امام جمعه؛ پیمان مهستی شتربانی؛ محمد جوکی؛ هما بهمدی

‌ تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگی های کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال

دوره 21، شماره 149، تیر 1403، صفحه 171-194

10.22034/FSCT.21.149.171

رویا محمدنژاد؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی زارعی؛ محمد صادق عرب

جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 181-192

10.22034/FSCT.19.127.181

مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحراییان؛ مهدی قیافه داوودی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم‌زده سین‌بیوتیک نیم‌چرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 353-363

10.52547/fsct.18.120.27

سارا مومن زاده؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 161-170

10.52547/fsct.18.116.161

مرضیه امیدی میرزایی؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 43-52

10.52547/fsct.18.112.43

ماندانا طایفه؛ سید احمد شهیدی؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ مصطفی صادقی

بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی

دوره 17، شماره 108، بهمن 1399، صفحه 31-44

10.52547/fsct.17.108.31

حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ نگین زنگنه؛ اخلاص عبدالنبی پور

فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 99-107

آذر سپاهی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مسعود یغبانی

استفاده از آرد گندم جوانه‌زده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 61-72

اکبر جوکار؛ علیرضا نوروزی پژند؛ صغری معدنی؛ مریم شاه امیریان؛ ماشااله زارع

بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 337-347

نرگس اصلانپور؛ فاطمه حسینمردی؛ سارا کوهی کمالی

بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 271-285

مریم قادری قهفرخی؛ مهدی جعفری اصل؛ سمیه افشاری؛ آرش ارشادی؛ محمد احمدی

تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 271-282

زهرا حسن نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ هانیه رسولی پیروزیان