کلیدواژه‌ها = خصوصیات حسی
تعداد مقالات: 16

استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند

دوره 21، شماره 155، دی 1403، صفحه 170-179

10.22034/FSCT.21.155.170

فاطمه جعفری کوشکقاضی؛ علیرضا صادقی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ دل آسا رحیمی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 359-368

10.22034/FSCT.19.133.359

مریم ذولفقاری؛ معصومه مهربان؛ مریم اثتی عشری

بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ‌ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 387-399

10.22034/FSCT.19.131.387

فائزه فرهنگ دهقان؛ مریم مصلحی شاد؛ وجیهه فدائی نوغانی

بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 259-274

10.52547/fsct.18.119.259

مریم ثابت قدم؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین؛ احمد پدرام نیا

بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 153-165

10.52547/fsct.17.109.153

سپیده یوسف زاده ثانی؛ سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلام؛ مهدی کریمی؛ امیر حسین الهامی راد

فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 99-107

آذر سپاهی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مسعود یغبانی

اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 189-201

نسرین اسعدی یاساقی؛ اکرم آریان فر

بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 86-77

فریبا نقی‏ پور؛ بهاره صحرائیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مهدی کریمی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ زهرا شیخ الاسلامی

استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 193-183

کامیار ملکی اسکی؛ حبیب الله میرزایی؛ ابوالفضل فدوی

بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ

دوره 12، شماره 49، بهمن 1394، صفحه 177-186

سپیده یوسف زاده ثانی؛ اسماعیل عطایی صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی