کلیدواژه‌ها = ویژگی های حسی
تعداد مقالات: 13

استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 65-73

10.52547/fsct.17.109.65

حسن رشیدی؛ پروین دخت معتمدالشریعتی؛ محسن قدس روحانی؛ وحید حکیم زاده

بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 271-282

میترا سلیم پور اردی؛ ژاله خوشخو؛ مژگان امتیازجو

بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 72-61

محمدعلی حصاری نژاد؛ فرناز رضاییان عطار؛ امید مصفا؛ بهداد شکرالهی یانچشمه

تاثیر جوانه‌ی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 169-183

فاطمه غیاثی؛ مهسا مجذوبی؛ عسگر فرحناکی

اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول

دوره 12، شماره 49، بهمن 1394، صفحه 113-122

فاطمه زهرا رحمتیان؛ محمدرضا کسائی؛ علی معتمدزادگان