کلیدواژه‌ها = نان باگت
تعداد مقالات: 11

تاثیر عصاره ریزپوشانی‌شده هسته خرما (Phoenix dactylifera L.) بر بیاتی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی نان باگت

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 227-241

10.22034/FSCT.20.144.227

کسری افشاری؛ مجید جوانمرد داخلی؛ یوسف رمضان؛ علیرضا بصیری؛ حسین احمدی چناربن

تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت

دوره 20، شماره 140، مهر 1402، صفحه 156-168

10.22034/FSCT.20.140.156

زهرا جعفری؛ علیرضا شیرازی نژاد؛ سید محمد باقر هاشمی؛ مرتضی فتحی

تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت

دوره 14، شماره 71، دی 1396، صفحه 73-81

معصومه صحراگرد؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ ریحانه احمدزاده قویدل

استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت

دوره 13، شماره 52، خرداد 1395، صفحه 111-118

نفیسه زاوه ‏‏زاد؛ غلامحسین حقایق؛ علی محمدی ثانی؛ حسین نیک پویان

بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت

دوره 12، شماره 49، بهمن 1394، صفحه 167-176

لیلا عدیلی؛ مانیا صالحی فر؛ بابک غیاثی طرزی بابک غیاثی طرزی؛ حسین باخدا