کلیدواژه‌ها = سفتی
تعداد مقالات: 18

بررسی خصوصیات بافت و ویژگی‌های رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 211-225

10.22034/FSCT.21.156.211

حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فاطمه کاظمیان راد

اثر تیمار پس از برداشتی اسیدسالیسیلیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغال‌اخته

دوره 21، شماره 153، مهر 1403، صفحه 207-222

10.22034/FSCT.21.153.222

شیوا قاسمی؛ مصطفی قاسمی؛ محمد علی نجاتیان؛ مجید گلمحمدی؛ کمال جابری؛ ولی ربیعی

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌

دوره 20، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.20.139.1

احلام بوحمید؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگی‌های انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم ’احمدآقایی‘

دوره 18، شماره 110، فروردین 1400، صفحه 117-128

مریم سعیدی؛ سیدحسین میردهقان؛ فاطمه ناظوری؛ مجید اسماعیلی‌زاده

بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگی‌های تصویری و بافتی کیک اسفنجی

دوره 17، شماره 108، بهمن 1399، صفحه 17-30

10.52547/fsct.17.108.17

عاطفه صادقی‌زاده؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی

تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 185-200

فائزه کرمی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی

اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 365-375

مسعود نجف نجفی؛ زهره کول آبادی؛ حسن رشیدی

ارزیابی ویژگی‌های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 1-15

فائزه کرمی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 317-303

بهاره فتحی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 41-32

محمد رضا گلی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی نادری بلداجی

پیش‌بینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 276-265

مهدی جهانگیری صالح؛ سید رضا حسن بیگی؛ محمد ابونجمی؛ محمود لطفی