کلیدواژه‌ها = نان
تعداد مقالات: 20

بررسی اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آرد یولاف بر ویژگی های کیفی نان بربری

دوره 22، شماره 166، آذر 1404، صفحه 30-41

10.48311/fsct.2025.83891.0

معصومه صیادی؛ اکرم آریان فر؛ علی محمدی ثانی؛ زهرا شیخ الاسلامی

بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 1-14

10.22034/FSCT.21.154.1

علی فروهر؛ حامد صابریان؛ محسن ابراهیمی همتی کیخواه

بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 161-172

10.22034/FSCT.19.132.161

عاطفه احراری؛ شادی بلوریان؛ غلامعلی گلی موحد

بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 223-235

10.52547/fsct.19.122.223

نیلوفر بهرامی؛ آذین نصرالله زاده؛ آرمین حریری

اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 287-299

اصغر فرهادی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ کاظم علیرضالو

مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 190-179

نسرین بیگ محمدی؛ مصطفی کرمی؛ فرانک بیگ محمدی؛ علیرضا اطمینان