کلیدواژه‌ها = ضدمیکروبی
تعداد مقالات: 14

بررسی نقش لیمونن به عنوان یک ترکیب زیست‌فعال در صنعت غذا و دارو

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 205-219

10.52547/fsct.18.116.205

فاطمه ارمی؛ الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 337-348

ساسان قره‌نقده؛ حمیدرضا صمدلوئی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سامان قره‌نقده

بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 102-93

ساسان قره نقده؛ سمیرا فرقانی؛ سامان قره نقده؛ محمود صوتی خیابانی

ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتی‌اکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 282-271

ساسان قره نقده؛ حمیدرضا صمدلوئی؛ محمود صوتی خیابانی؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم