کلیدواژه‌ها = هیدروکلوئید
تعداد مقالات: 26

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی اسیدهیالورونیک استحصالی از تاج خروس به روش‌های مختلف

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 79-89

10.22034/FSCT.19.127.79

نسترن طبری شاهاندشت؛ مرضیه بلندی؛ مجید رحمتی؛ مسلم جعفری ثانی

تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 365-375

10.52547/fsct.19.122.365

رزا رفیعی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ زهرا امام جمعه؛ سارا جعفریان

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسر‌شیری کم‌چرب اصلاح‌‌شده با صمغ‌های بومی به و بالنگو

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 131-146

10.52547/fsct.18.111.131

سیده سعیده کربلایی امینی؛ مهرناز امینی فر؛ سیده شیما یوسفی

بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 257-266

فخرالدین صالحی؛ سمیرا امین اخلاص؛ فاطمه سوری

بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 152-141

سمیرا بیک زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ مهدی بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ عزیز همایونی راد

مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 82-73

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 89-79

شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 213-224

اعظم حاج محمدی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد شاهدی؛ محمد علیزاده

بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 41-31

فروغ چهارطاق؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر

بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 220-209

سمیرا بیک زاده؛ هادی پیغمبردوست؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ عزیز همایونی راد

تولید ناگت ماهی کم‌چرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 269-261

سجاد ایزدی؛ بهاره شعبانپور؛ سید مهدی اجاق؛ مجتبی پوریا

تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 328-321

سجاد ایزدی؛ بهاره شعبانپور؛ سید مهدی اجاق؛ مجتبی پوریا

اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 25-36

مریم خضری پورعرب؛ محمد حجتی؛ وحید سمواتی

بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 93-104

عباس مهجوریان؛ سید علی مرتضوی؛ محسن مختاریان؛ شادی جعفری سواره

تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ

دوره 13، شماره 52، خرداد 1395، صفحه 91-99

حسن رشیدی؛ نعیمه کارآموز؛ علی محمدی ثانی