کلیدواژه‌ها = بار میکروبی
تعداد مقالات: 11

اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 241-253

10.22034/FSCT.19.127.241

سمیرا مرادی؛ فاطمه زراعت پیشه؛ حسین زنگانه؛ مهدی قجری شموشکی؛ علیرضا وسیعی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی

بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 153-161

10.52547/fsct.17.99.153

فریده سنایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبایی؛ فخری شهیدی

اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته‌ی سیاه سردشت

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 247-239

فاطمه ریاضی؛ فریبا زینالی؛ ابراهیم حسینی؛ هما بهمدی؛ مریم خانی؛ سپیده پوروطن دوست

تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 133-143

سونیا افشاریان طرقبه؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اسماعیل عطایی صالحی