کلیدواژه‌ها = عصاره
تعداد مقالات: 28

بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 17-30

10.22034/FSCT.21.157.17

احمد پدرام نیا؛ امیر حسین الهامی راد؛ اعظم رضوی

بررسی برخی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره گیاه خیار آب‌پران (Ecballium elaterium M. Bieb) تحت اثر روش‌ های مختلف خشک کردن

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 307-320

10.22034/FSCT.19.126.307

نسرین حسین زاده؛ حسنعلی نقدی بادی؛ سپیده کلاته جاری؛ علی مهرآفرین؛ سکینه سعیدی سار

بررسی روش‌های ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌آلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic)

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 199-209

10.52547/fsct.19.122.199

خدیجه شیرانی بیدآبادی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ناهید رحیمی فرد

نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای 1±4 درجه ی سانتیگراد

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 335-348

10.52547/fsct.18.121.30

زینب عبدالهی چله بری؛ زهرا لطیفی؛ نرگس مورکی؛ ژاله خوشخو

ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 295-304

10.52547/fsct.18.120.23

نسیم پاسدار؛ علی مرتضوی؛ محمدرضا سعیدیان؛ رضا صفری

بررسی خاصیت ضد باکتریایی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 339-349

10.52547/fsct.18.115.27

درنوش جعفرپور؛ سید محمدباقر هاشمی؛ اعظم قائدی

بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب‌زمینی جهت بسته‌بندی گوشت

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 211-224

10.52547/fsct.18.113.211

مسعود حبیبی نجفی؛ سید ابراهیم حسینی؛ سید علی یاسینی اردکانی؛ ژاله خوشخو؛ نرگس مورکی

بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 301-311

10.52547/fsct.18.113.301

پگاه نمازی؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 143-152

حورا طریقتی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 243-255

رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی؛ عالمه محمدی؛ ماندانا جقه تایی

اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 65-51

سیده زهرا سیدالنگی؛ علی اکبر شیخی کوهسار؛ مهشید شاملوفر؛ صابر شزیفیان

تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 216-201

رضا فرهمندفر؛ علی امینی؛ شیرین فقیه نصیری؛ مریم اثنی عشری