کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 53

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 139-150

10.22034/FSCT.21.154.139

محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

بررسی اثر اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر پایداری حرارتی روغن کاملینا تحت شرایط تسریع شده

دوره 21، شماره 153، مهر 1403، صفحه 144-156

10.22034/FSCT.21.153.144

لیلا کیوانفر؛ leila Nateghi؛ لادن رشیدی؛ رضوان پوراحمد؛ حمید رشیدی نوده

بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 197-208

10.22034/FSCT.21.151.208

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

بهینه‌سازی شرایط استخراج اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 103-111

10.22034/FSCT.21.148.103

جلال خورشیدی؛ سید هیمن امان اللهی؛ پخشان بایزیدی آذر

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 82-92

10.22034/FSCT.21.146.82

احسان صادقی حمزه خانی؛ محمد علی نجفی؛ محمد امین میری؛ سارا نجفی قاقلستانی

اثر اسانس‌های کاکوتی و ترخون بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 249-258

10.22034/FSCT.19.128.249

پروانه صادق زاده مرندی؛ افشین جوادی؛ محمدرضا افشار مقدم

تأثیر ساعت برداشت بر ترکیبات و محتوای اسانس گیاه کبر

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 113-123

10.22034/FSCT.19.127.113

امین الله باقری فرد؛ گودرز باقری فرد؛ فرود باقری

بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 161-170

10.52547/fsct.18.116.161

مرضیه امیدی میرزایی؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد