کلیدواژه‌ها = فارینوگراف
تعداد مقالات: 17

بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 223-235

10.52547/fsct.19.122.223

نیلوفر بهرامی؛ آذین نصرالله زاده؛ آرمین حریری

تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی(فارینوگرافی) خمیر آرد گندم غنی‌شده با پودر برگ خرفه

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 57-63

محمد گلی؛ محمد علی ضیا؛ ناتالی صادق زاده

کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 129-137

الناز میلانی؛ غلام علی گلی موحد؛ مرتضی جعفری؛ حامد انوری

تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت

دوره 13، شماره 58، آذر 1395، صفحه 57-67

غلامرضا مصباحی؛ حسن منصوری؛ مهسا مجذوبی؛ عسگر فرحناکی

تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 23-31

زهرا قرایی؛ محمد حسین عزیزی؛ محسن برزگر؛ رویا آقا قلی زاده

بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 31-41

نفیسه زاوه‏‏ زاد؛ غلامحسین حقایق؛ حسین نیک پویان؛ هانیه رحمانی

بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 197-206

سید محمد مشکانی؛ زهرا پورفلاح؛ حمید توکلی پور؛ سید حامد رضا بهشتی