کلیدواژه‌ها = غنی‌سازی
تعداد مقالات: 19

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده با مخمر نانوایی غیر فعال

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 210-229

10.22034/FSCT.20.137.210

محمد آزادی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ حسین آزادی؛ احمد احتیاطی

بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 161-172

10.22034/FSCT.19.132.161

عاطفه احراری؛ شادی بلوریان؛ غلامعلی گلی موحد

غنی‌سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی‌بخش

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 377-387

10.52547/fsct.18.113.377

ارمغان سالم؛ الهام آل حسینی؛ سید مهدی جعفری

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 179-196

10.29252/fsct.16.95.15

سینا باباخانی؛ سیما مقدس زاده اهرابی؛ مهدی قره خانی

اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگی‌های کیفی مافین

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 109-120

زهرا ساعدی؛ رضا کاراژیان؛ معصومه مهربان

ماکارونی غنی شده با فیبر سیب‌زمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 87-99

علیرضا سوری؛ یدالله مصدق؛ علی شانقی؛ محمد توکلی؛ هاشم سعیدی؛ لیلا کمالی روستا؛ ژاله خوشخو؛ مرتضی سلطانی

بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 161-169

سید علی یاسینی اردکانی؛ محبوبه کلانتر مهدوی؛ علی فضل آرا