کلیدواژه‌ها = اسیدیته
تعداد مقالات: 11

امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 167-184

10.22034/FSCT.21.156.167

مریم رشیدیان؛ مریم قراچورلو؛ منوچهر بهمئی؛ مهرداد قوامی؛ حسین میرسعیدقاضی

ارزیابی آلودگی میکروبی و ویژگی‌های شیمیایی کشک‌های مایع سنتی عرضه‌شده در شهر همدان

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 80-90

10.22034/FSCT.20.136.80

سمیرا امین اخلاص؛ محمدرضا پژوهی الموتی؛ فخرالدین صالحی

بررسی تاثیر زمان و شرایط نگهداری بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر و فرابکر

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 365-375

10.22034/FSCT.19.132.365

آذین نصرالله زاده؛ وحید علیپور گسکری

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 397-409

10.22034/FSCT.19.130.397

سمانه رمضانی علی آبادی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ محمدرضا امیریوسفی

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی ماست غنی‌شده حاوی پودر کدوحلوایی

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 349-358

10.52547/fsct.18.114.349

سیمین دخت جوهری؛ سید حسین حسینی قابوس؛ طاهر شاهی

اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول

دوره 12، شماره 49، بهمن 1394، صفحه 113-122

فاطمه زهرا رحمتیان؛ محمدرضا کسائی؛ علی معتمدزادگان