کلیدواژه‌ها = ماست
تعداد مقالات: 30

تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگی‌های بافت ماست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

رضوانه محمودی؛ وحید سمواتی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده

استفاده از استارتر انکپسوله جهت تهیه پودر ماست نیمه آماده: بررسی سرعت تخمیر و خصوصیات حسی ماست قالبی در طول زمان

دوره 22، شماره 166، آذر 1404، صفحه 94-111

10.48311/fsct.2025.83934.0

علی معتمدزادگان؛ هدا فهیم؛ مجتبی اصغر نژاد؛ مریم نوذری؛ علی باقری؛ صدیقه مزینانی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده با مخمر نانوایی غیر فعال

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 210-229

10.22034/FSCT.20.137.210

محمد آزادی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ حسین آزادی؛ احمد احتیاطی

اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 237-249

10.22034/FSCT.19.132.237

سیده زهرا سید محمدی فرد؛ سهیلا زرین قلمی؛ محسن زندی؛ مریم پاکپور

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 397-409

10.22034/FSCT.19.130.397

سمانه رمضانی علی آبادی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ محمدرضا امیریوسفی

تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 265-273

10.52547/fsct.18.121.21

سینا مولائی؛ زهرا لطیفی؛ مریم ثابت قدم؛ مریم خسروجردی؛ الهه رازقندی

بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 95-107

10.52547/fsct.18.117.95

مجتبی صالحی؛ امیراقبال خواجه رحیمی؛ محمدعلی حصاری نژاد

تأثیر روغن های خرفه و تخم کتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 213-224

10.52547/fsct.18.115.17

احمد جدیدی؛ شیلا برنجی؛ لیلا ناطقی

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی ماست غنی‌شده حاوی پودر کدوحلوایی

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 349-358

10.52547/fsct.18.114.349

سیمین دخت جوهری؛ سید حسین حسینی قابوس؛ طاهر شاهی

بررسی خواص عملکردی و تولید ماست فراسودمند با استفاده از کلاژن پوست ماهی سنگسر

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 35-47

شیرین سادات متولی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ محمد ربانی

اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 441-455

منیره یزدی نژاد؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 98-91

مهسا تبری؛ خشایار تبری؛ زهرا سالاری