کلیدواژه‌ها = پردازش تصویر
تعداد مقالات: 39

پردازش تصویر فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس دارچین

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 221-231

10.22034/FSCT.22.159.221

بهنام امیری؛ مهران صیادی؛ الهه عابدی؛ محمد امین جعفری

تخمین محتوای نیترات گوجه‌فرنگی با استفاده از ویژگی‌های تصویر

دوره 21، شماره 152، مهر 1403، صفحه 1-16

10.22034/FSCT.21.152.1

سید مهدی نصیری؛ محمد امین نعمت اللهی؛ عبدالعباس جعفری؛ پیمان سلمرودی

ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگی‌های تصویری دونات

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 387-395

10.22034/FSCT.19.132.387

محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده

بررسی اثر ژلاتین بر ویژگی‌های کف پروتئین‌های سدیم کازئینات و آلبومین

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 217-228

10.52547/fsct.18.117.217

اعظم ستاری؛ مریم اسفندیاری؛ فریال خادمی؛ حدیثه باقری

تشخیص آفت حلزون در باغ مرکبات تحت شرایط نورپردازی متفاوت با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 157-169

10.52547/fsct.18.115.12

رمضان هادی پور رکنی؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ سجاد سبزی؛ ایمان اسمعیلی پایین افراکتی

مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 361-369

10.52547/fsct.18.111.361

محمد رضا امیریوسفی؛ محمدعلی حصاری نژاد

تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر

دوره 17، شماره 100، خرداد 1399، صفحه 17-28

10.52547/fsct.17.100.17

عزت اله عسکری اصلی ارده؛ محمد رضا لاریجانی؛ ریحانه لونی

فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 13-28

10.29252/fsct.16.97.13

شیرین رحیمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 79-86

شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 257-266

فخرالدین صالحی؛ سمیرا امین اخلاص؛ فاطمه سوری

تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 12-1

مرنضی جعفری؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی