کلیدواژه‌ها = ویسکوزیته
تعداد مقالات: 35

تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری

دوره 21، شماره 152، مهر 1403، صفحه 17-29

10.22034/FSCT.21.152.17

مهدی نادری؛ فربود مظفری؛ غزاله فراهانی؛ معصومه مالمیر؛ محسن نوروزی؛ مونا بخشی زاده

بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانه‌های قند

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 54-63

10.22034/FSCT.20.138.54

مهدی رجایی؛ وحید حکیم زاده؛ اکرم آریان فر؛ مصطفی شهیدی نوقابی

تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 1-11

10.52547/fsct.18.121.1

نسیم الماسی؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ لیلا نجفیان

تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 265-273

10.52547/fsct.18.121.21

سینا مولائی؛ زهرا لطیفی؛ مریم ثابت قدم؛ مریم خسروجردی؛ الهه رازقندی

اثر پیش تیمار حرارتی گوجه فرنگی کامل روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی رب گوجه فرنگی تولیدی با سطوح مختلف بریکس

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 17-22

10.52547/fsct.18.115.2

سعید امیری نسب سرابی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محمد حسین حداد خداپرست

بهینه‌یابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 223-235

10.52547/fsct.18.112.223

محمد بلوردی؛ اعظم ایوبی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی

ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب

دوره 17، شماره 103، شهریور 1399، صفحه 33-46

10.52547/fsct.17.103.33

آریو امامی فر؛ زهرا زنگنه؛ منصوره لطیفیان؛ زینب ارباب

تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 11-21

10.52547/fsct.17.102.11

راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ شهین زمردی؛ امیررضا شویک لو

نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 137-146

10.52547/fsct.17.99.137

فهیمه لطفیان؛ زهرا امام جمعه؛ مصطفی کرمی؛ سهراب معینی

فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 13-28

10.29252/fsct.16.97.13

شیرین رحیمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 111-125

10.29252/fsct.16.95.10

عباس مهجوریان؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ سارا جعفریان؛ مریم طاها نژاد؛ بابک گلزاده

غنی‌سازی ماست هم‌زده با روغن خرفه (Portulacaoleracea) و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی-اکسیدانی و حسی ماست غنی شده

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 23-36

ماه طلا عرب صالحی نصرآبادی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری

تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل‌گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی‌وش (Corchorus olitorius L) -پلی‌وینیل الکل

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 369-384

سیده زهرا حسینی؛ سید مهدی جعفری؛ هدی شهیری طبرستانی؛ محمد قربانی؛ الهام اسدپور

تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 13-23

سعید قنادی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 278-271

سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد