کلیدواژه‌ها = عدد پراکسید
تعداد مقالات: 7

تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگیهای کیفی مغز پسته خشک

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 41-49

10.29252/fsct.17.01.04

فاطمه بختیاری؛ حسین مقصودی؛ سپیده خراسانی؛ حمیدرضا اخوان

کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 25-38

محمد قربانی؛ توران شفیعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ حامد حسینی