کلیدواژه‌ها = دما
تعداد مقالات: 15

جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی

دوره 20، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 138-148

10.22034/FSCT.20.139.138

سوده یوسفی فخر؛ نفیسه دعوتی؛ داریوش مینایی تهرانی

بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشرده‌سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه‌فرنگی تازه

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 201-216

علی قاسمی؛ رضا امیری چایجان؛ محمدحسین عزیزی تبریززاد

بررسی تأثیر تکنیک تبادل یونی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکر خام و سفید

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 345-337

خدیجه شیرانی بیدابادی؛ محمد حجت الاسلامی

بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 220-213

پرنیان پزشکی؛ سید محمدباقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محبت محبی

ارزیابی ویژگی‌های بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانه‌ی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دی‌اکسیدکربن

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 263-251

عاطفه مقصودلو؛ سید‌ مهدی جعفری؛ الهام آل‌حسینی؛ الیا شاهکوه‌محلی؛ علی آل‌حسینی؛ الهام اسدپور

بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 145-153

مریم عجم؛ راضیه نیازمند؛ اشرف گوهری اردبیلی