کلیدواژه‌ها = عسل
تعداد مقالات: 15

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست نوشیدنی سین بیوتیک تولید شده‌ از آغوز و شیر گاومیش

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 247-257

10.52547/fsct.18.116.247

شهرام سالار؛ سارا جعفریان؛ سید علی مرتضوی؛ لیلا روزبه نصیرایی

مروری نظام‌مند بر مخاطرات ناشی از مصرف عسل و حد مجاز آن‌ها علیرغم خصوصیات مفید تغذیه‌ای و شفابخش آن

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 371-389

10.52547/fsct.18.116.371

مسعود کاظمی نیا؛ حمیدرضا شعبانی خنار؛ احسان عالی؛ رزاق محمودی

بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 199-211

10.52547/fsct.18.112.199

محمود رضازاده باری؛ توحید جهانگشایش؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 93-102

10.52547/fsct.17.102.93

مقصود بشارتی؛ کاظم علیرضالو؛ ذبیح اله نعمتی؛ میلاد یعقوبی

تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 459-466

سیده معصومه هاشمی نیا؛ منیژه جمشیدی؛ یحیی استادی

مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 43-55

راحیل سادات هاتفی زاده؛ محمد گلی؛ الهام خسروی

تعیین باقیمانده سم دیازینون در نمونه‌های عسل منطقه دماوند

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 421-428

سیده معصومه هاشمی نیا؛ منیژه جمشیدی؛ یحیی استادی

تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرین‌کننده طبیعی عسل

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 214-201

علی ایزدی کندازی؛ سهیلا زرین قلمی؛ علی گنجلو

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 51-63

ریحانه خلفی؛ سید امیرحسین گلی؛ محمد بهجتیان اصفهانی