کلیدواژه‌ها = زمان نگهداری
تعداد مقالات: 21

بررسی خصوصیات بافت و ویژگی‌های رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 211-225

10.22034/FSCT.21.156.211

حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فاطمه کاظمیان راد

ایجاد یک سیستم‌ کارشناس برای تعیین ویژگی‌های مورد اندازه‌گیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی

دوره 21، شماره 147، اردیبهشت 1403، صفحه 70-83

10.22034/FSCT.21.147.70

مریم ابراهیمی؛ روح الله کریمی؛ امیر دارایی گرمه خانی؛ نرجس آقاجانی؛ علیرضا شایگان فر

اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 237-249

10.22034/FSCT.19.132.237

سیده زهرا سید محمدی فرد؛ سهیلا زرین قلمی؛ محسن زندی؛ مریم پاکپور

بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 193-202

10.52547/fsct.18.115.15

شهناز خداوردی؛ تکتم مستقیم؛ اسماعیل حریریان

تاثیر بسته‌بندی پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 141-152

ساجده صادقی پور؛ حمیدرضا اخوان؛ احمد شاکر اردکانی؛ فرشته السادات حسینی

بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 199-211

سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 273-283

مریم قائد؛ مریم قراچورلو؛ بابک غیاثی طرزی

اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 121-131

صمد بدبدک؛ جواد حصاری؛ بیوک آقا فرمانی

اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 89-102

عفت شهمیری؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ سید ابراهیم حسینی؛ رویا آقا قلی زاده

تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی

دوره 2، شماره 6، مهر 1384، صفحه 9-19

علی بنی اسدی؛ مجمدحسین عزیزی؛ محمدعلی سحری