کلیدواژه‌ها = نشاسته
تعداد مقالات: 14

تأثیر پلاسمای سرد بر اصلاح ویژگی‌های نشاسته‌های غلات

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 25-47

10.22034/FSCT.20.144.25

محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان؛ سیدعلی مرتضوی

تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 77-89

10.22034/FSCT.19.132.77

آیدا ذوالعلمین؛ سارا موحد؛ محمدحسین عزیزی؛ حسین احمدی چناربن

تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 371-384

10.22034/FSCT.19.127.371

علی ماهیان؛ الهام مهدیان؛ اسماعیل عطای صالحی؛ سید مهدی جعفری

بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 153-165

10.52547/fsct.17.109.153

سپیده یوسف زاده ثانی؛ سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلام؛ مهدی کریمی؛ امیر حسین الهامی راد

اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 217-207

فرشته سلاجقه؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده؛ ابوالفضل گلشن تفتی

بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 199-208

نسیم سالور؛ مانیا صالحی فر؛ محمد حسین عزیزی؛ رضا افشین پژوه