کلیدواژه‌ها = رئولوژی
تعداد مقالات: 38

اثر سرعت اولتراتوراکس بر خصوصیات اسانس پوست گریپ فروت ریزپوشانی شده با صمغ آلژینات

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 156-170

10.22034/FSCT.22.162.156

سمانه محمد خشت چین؛ رضا فرهمندفر؛ جمشید فرمانی

ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت کیک اسفنجی بدون گلوتن حاوی پودر کدوحلوایی

دوره 20، شماره 142، مهر 1402، صفحه 68-81

10.22034/FSCT.20.142.68

محمد منصور سمیع؛ آریو امامی فر؛ فخرالدین صالحی

کربوکسی متیلاسیون صمغ کندرو بررسی گرانروی و شاخص‌های رنگ‌سنجی

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 19-34

10.22034/FSCT.20.137.19

آوا دلیری؛ حمید توکلی پور؛ بهنام مهدوی؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ امیرحسین الهامی راد

تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 77-89

10.22034/FSCT.19.132.77

آیدا ذوالعلمین؛ سارا موحد؛ محمدحسین عزیزی؛ حسین احمدی چناربن

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر کوپه در طی دوره رسیدن

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 275-288

10.52547/fsct.19.123.275

پیمان اسماعیل زاده؛ محمد رضا احسانی؛ مریم میزانی؛ محمد هادی گیویان راد

بررسی تأثیر افزودن پودر دانه زنیان(Carum copticum) بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 85-98

10.52547/fsct.18.120.8

نیلوفر بنائی اقدم؛ سید هادی پیغمبر دوست؛ صمد بدبدک؛ عارف اولاد غغاری

تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 85-93

10.52547/fsct.17.106.85

مریم شمشیرساز؛ علی معتمدزادگان؛ مهران اعلمی؛ مهدی شیخ عربی

بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 175-184

10.29252/fsct.16.96.175

محمدامین محمدی فر؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد علی حصاری نژاد؛ آرش کوچکی

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 35-45

زهرا ابوطالبی؛ aktram pezeshki؛ بابک قنبرزاده؛ مریم خاکباز حشمتی

تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 419-428

جعفر محمدزاده میلانی؛ مارال بابادی سلطان زاده؛ علیرضا ریاضی

بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 278-271

سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد

تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 302-291

علی معتمد زادگان؛ آسیه حسن زاده؛ تندیس خسروی

تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 11-24

عادل میرمجیدی؛ سلیمان عباسی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمدحسین عزیزی

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 49-57

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد