کلیدواژه‌ها = سرخ کردن
تعداد مقالات: 14

مطالعه تأثیر پرتو مادون‌قرمز بر ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ پوشش‌دهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 83-92

10.52547/fsct.17.102.83

دل آسا رحیمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهدیه حسنی؛ علیرضا اسدی امیرآبادی

اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 177-185

فاطمه اسماعیل زاده کناری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ داریوش خادمی شورمستی

سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 285-294

نجمه واحد دهکردی؛ نفیسه جهانبخشیان؛ مجمد حجت الاسلامی

اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 273-281

فاطمه اسماعیل زاده کناری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ داریوش خادمی شورمستی

سینتیک کاهش قند‌های احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 201-211

حامد بیکی؛ ناصر همدمی؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ سید امیر حسین گلی؛ جلال پورتقی؛ محمد آریاشاد

تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 182-173

سید مهدی اجاق؛ کاوه رحمانی فرح؛ سجاد ایزدی؛ بهاره شعبانپور