کلیدواژه‌ها = ارزیابی حسی
تعداد مقالات: 57

بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 205-219

10.22034/FSCT.21.157.205

نادیا آریاپور؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ محمد نوشاد

تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری

دوره 21، شماره 152، مهر 1403، صفحه 17-29

10.22034/FSCT.21.152.17

مهدی نادری؛ فربود مظفری؛ غزاله فراهانی؛ معصومه مالمیر؛ محسن نوروزی؛ مونا بخشی زاده

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده با مخمر نانوایی غیر فعال

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 210-229

10.22034/FSCT.20.137.210

محمد آزادی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ حسین آزادی؛ احمد احتیاطی

ارزیابی و مقایسه تاثیر بیقیدوباکتربیفیدوم و انتروکوکوس فاسیوم به صورت سویه تک و ترکیبی بر ترکیبات موثر بر عطر و طعم پنیر فراپالایش

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 349-360

10.52547/fsct.18.119.349

عطیه حبیبی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سید امیرمحممد مرتضویان فارسانی؛ سید ابراهیم حسینی؛ حامد زارعی

استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 133-151

10.52547/fsct.18.120.12

افسانه معینی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ حجت کاراژیان؛ امیر حسین الهامی راد؛ احمد پدرام نیا

استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 259-275

10.52547/fsct.18.116.259

زهرا رستمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ صدیقه توسلی تالارپشتی

بررسی اثر شیرین بیان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کوکی بدون گلوتن حاوی آرد ارزن و سویا

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 37-47

10.52547/fsct.18.115.4

الهه خسروی؛ علیرضا مسعود نیا؛ سیده فاطمه ضیاضیابری

مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 181-194

10.52547/fsct.18.114.181

فرناز رضائیان عطار؛ ناصر صداقت؛ سمیرا یگانه زاد؛ آتنا پاسبان؛ محمدعلی حصاری نژاد

بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 225-235

10.52547/fsct.18.114.225

سارا خسروشاهی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ زهره دیدار؛ محسن وظیفه دوست

بهینه‌یابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 223-235

10.52547/fsct.18.112.223

محمد بلوردی؛ اعظم ایوبی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی

غنی‌سازی ماست هم‌زده با روغن خرفه (Portulacaoleracea) و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی-اکسیدانی و حسی ماست غنی شده

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 23-36

ماه طلا عرب صالحی نصرآبادی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری

ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 187-200

آزاده رشیدی مهر؛ علی فضل آرا؛ مهدی زارعی؛ مهدی پورمهدی بروجنی؛ محمد نوشاد

اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 365-375

مسعود نجف نجفی؛ زهره کول آبادی؛ حسن رشیدی

مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 53-64

زهرا رخ بخش؛ مهدی کدیور؛ مهرداد نیاکوثری