کلیدواژه‌ها = خواص حسی
تعداد مقالات: 23

بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 41-53

10.22034/FSCT.20.138.41

سوده یوسفی فخر؛ داریوش مینایی تهرانی؛ نفیسه دعوتی؛ آریو امامی فر

بررسی تاثیر روش خشک کردن بر خواص کیفی و میکروبی لواشک زرشک

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 161-170

10.22034/FSCT.19.128.161

سولماز خجسته منش؛ مسعود دزیانی؛ فاطمه شهدادی

ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 163-173

10.22034/FSCT.19.126.163

شادی استوار؛ محرم وزیری؛ فردین تمجیدی

بررسی خصوصیات رئولوژیکی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست کرفس رژیمی

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 137-145

10.52547/fsct.19.124.137

مهسا محمدی؛ مسعود دزیانی؛ فاطمه شهدادی

بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی

دوره 17، شماره 104، مهر 1399، صفحه 27-39

10.52547/fsct.17.104.27

الهه بهرامیان؛ زهرا لطیفی؛ مهدی عبادی؛ زهرا غفوری؛ مهرنوش ابراهیمی ولدانی

تولید پنیر سفید UF کم نمک

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 122-109

علیرضا شهاب لواسانی

مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 190-179

نسرین بیگ محمدی؛ مصطفی کرمی؛ فرانک بیگ محمدی؛ علیرضا اطمینان

بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه

دوره 12، شماره 49، بهمن 1394، صفحه 103-112

اعظم ایّوبی؛ مصطفی مظاهری تهرانی