کلیدواژه‌ها = تخمیر
تعداد مقالات: 27

استفاده از سوبسترای آرد عدس قرمز برای تولید آنزیم ناتوکیناز توسط باسیلوس سابتیلیس ناتو

دوره 22، شماره 160، خرداد 1404، صفحه 173-186

10.22034/FSCT.22.160.173

علی اکبر غلامحسین پور؛ فاطمه میثاق؛ محمدحسین مروت؛ یونس قاسمی

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد تولیدی با تخمیر توسط گونه های باسیلوس

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 80-91

10.22034/FSCT.21.156.80

پریسا راعی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ علی مویدی؛ محبوبه کشیری

بررسی امکان تبدیل ضایعات کاه گندم و برنج به قند قابل تخمیر با ترکیب پیش تیمار فراصوت و سم زدایی با پلاسمای سرد

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 225-240

10.22034/FSCT.19.127.225

سیده هدی یوسفیان؛ رحیم ابراهیمی؛ بهرام حسین زاده سامانی؛ علی ملکی

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 173-184

10.52547/fsct.18.121.14

طیبه شاهی؛ سید مهدی جعفری جعفری؛ محسن پویان؛ مهدی ابراهیمی؛ حسین راغ آرا؛ ساره حسینی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتری‌های غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی

دوره 18، شماره 110، فروردین 1400، صفحه 165-176

رضا حاجی محمدی فریمانی؛ محمد بلوردی

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 27-42

10.29252/fsct.16.96.27

فاطمه ژانداری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ سحر روشنک

تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 357-367

مهدی قصاب نزاد؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده

بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 167-183

مصطفی کرمی؛ رضوان اسماعیلی؛ سمانه پاشایی

مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 190-179

نسرین بیگ محمدی؛ مصطفی کرمی؛ فرانک بیگ محمدی؛ علیرضا اطمینان

ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 115-124

امین سرفراز؛ محمد حسین عزیزی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ علی ظفری

بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 9-19

محمد حجتی؛ علیرضا جهانگیری؛ محمدعلی نجفی

مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 21-30

فروغ عسگری؛ غلامرضا قزلباش؛ ایرج نحوی