کلیدواژه‌ها = نگهداری
تعداد مقالات: 17

بررسی تاثیر زمان و شرایط نگهداری بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر و فرابکر

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 365-375

10.22034/FSCT.19.132.365

آذین نصرالله زاده؛ وحید علیپور گسکری

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پرتقال‌های ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 57-68

10.22034/FSCT.19.128.57

طاهره کاکوئی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ الهام مهدیان؛ جواد فتاحی مقدم

بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 127-136

10.29252/fsct.16.97.127

حجت بکشلو؛ میر خلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 73-86

امین سوری؛ مهتا میرزایی؛ سعید میردامادی

بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 231-241

آرش ابراهیمیان؛ رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی