کلیدواژه‌ها = خشک کردن
تعداد مقالات: 40

بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و شرایط فرایند بر زمان خشک شدن و کیفیت برش‌های ملون خشک شده با طرح تاگوچی

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 150-162

10.22034/FSCT.22.165.150

فاطمه حیدری دلفارد؛ فاطمه آمیغی؛ صدیقه توسلی؛ حسین امیرمحمدی

بهینه‌سازی پیش فرآیند ترکیبی (اسمز-فراصوت) و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ میوه پوملو

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 89-102

10.22034/FSCT.21.148.89

مریم ثابت قدم؛ فاطمه پورحاجی؛ مهدی جلالی؛ الهام آزادفر

تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهی‌های کیلکا و کپور

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 129-141

10.52547/fsct.18.115.10

علی معتمدزادگان؛ سکینه پورناصری؛ شبنم حمزه؛ حدیثه باقری؛ سعید میرعرب رضی

بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 387-396

احسان فرتاش؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ سلیمان عباسی

بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 56-39

آمنه ملکی؛ حسین احمدی چناربن؛ سارا موحد

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 201-191

روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سید هادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی

بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه‌های نارنج

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 292-283

معصومه علیزاده شهریور؛ حجت کاراژیان؛ معصومه مهربان سنگ آتش

مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشک‌کن پیوسته نیمه‌صنعتی

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 37-25

میثم صفری؛ رضا امیری چایجان؛ بهنام علائی

بررسی سینتیک خشک شدن برگه‌ی سیب پرتودیده با تابش گاما

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 71-61

حسن کیانی؛ سیده هدی یوسفیان؛ آیت محمد رزداری؛ رحیم ابراهیمی