کلیدواژه‌ها = خصوصیات فیزیکوشیمیایی
تعداد مقالات: 39

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور حاوی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس گاسری‌ در زمان ماندگاری

دوره 20، شماره 141، آبان 1402، صفحه 49-60

10.22034/FSCT.20.141.49

محمد مهدی قلیان؛ آرش بابایی؛ فاطمه زنده بودی؛ سید امیرمحمد Mortazavian؛ وحید کوشکی

تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 77-89

10.22034/FSCT.19.132.77

آیدا ذوالعلمین؛ سارا موحد؛ محمدحسین عزیزی؛ حسین احمدی چناربن

بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 161-172

10.22034/FSCT.19.131.161

آرزو افتخاری یزدی؛ احمد پدرام نیا؛ فریبا نقی پور؛ امیر حسین الهامی راد؛ رضا سعیدی اصل

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم‌زده سین‌بیوتیک نیم‌چرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 353-363

10.52547/fsct.18.120.27

سارا مومن زاده؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهی‌های کیلکا و کپور

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 129-141

10.52547/fsct.18.115.10

علی معتمدزادگان؛ سکینه پورناصری؛ شبنم حمزه؛ حدیثه باقری؛ سعید میرعرب رضی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای و آنتی‌اکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 55-64

10.52547/fsct.17.109.55

محمد یقطینی؛ جواد فیضی؛ سید عماد حسینی طاهری؛ مسلم جهانی

تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 365-375

اعظم ستاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب زینب؛ علی پاکدین

بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 199-211

سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 175-187

جمشید فرمانی؛ بهراد تیرگریان؛ محمد رزم پور

اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 189-201

نسرین اسعدی یاساقی؛ اکرم آریان فر

بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 287-299

اسماعیل عطای صالحی؛ عصمت خوری؛ امین حسین زاده

اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 325-335

زهرا حسینی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ جمشید فرمانی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 71-79

محمد علی سحری؛ الهه پوشانه