کلیدواژه‌ها = بیاتی
تعداد مقالات: 35

تاثیر عصاره ریزپوشانی‌شده هسته خرما (Phoenix dactylifera L.) بر بیاتی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی نان باگت

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 227-241

10.22034/FSCT.20.144.227

کسری افشاری؛ مجید جوانمرد داخلی؛ یوسف رمضان؛ علیرضا بصیری؛ حسین احمدی چناربن

تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 57-70

10.22034/FSCT.19.126.57

فرناز محمدی گلچین؛ سارا موحد؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسین احمدی چناربن

بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 63-73

10.52547/fsct.17.106.63

معصومه شفیعی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه

تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 165-175

ساناز خالدی؛ سارا موحد؛ محمد جواد شکوری

بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 213-222

محمد علی حصاری نژاد؛ زهرا سیر؛ فرناز رضائیان عطار

بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 261-269

محمد طیبی؛ محمد شاهدی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ مهدی کدیور

تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 143-156

جعفر محمدزاده میلانی؛ سمیرا باقرزاده؛ رضا کسایی

بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 317-303

بهاره فتحی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 287-279

مهرنوش اعلایی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 105-120

فاطمه محمّدی گرفمی؛ محمدرضا اسحاقی؛ لیلا ناطقی

تأثیر اتمسفر اصلاح‌شده و نوع بسته‌بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 329-319

جواد نوروز؛ محمد حسین عزیزی؛ زهره حمیدی اصفهانی

تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 61-49

سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی

بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی دونات

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 25-34

وحیده شیخ زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ محمد حسین حداد خداپرست

بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 195-203

بهزاد ناصحی؛ محمدعلی رضوی؛ میترا قدسی

بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 121-131

معصومه شفیعی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه

مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 133-140

نرگس رحیمی؛ مهدی کریمی؛ هاشم پورآذرنگ؛ سید علی مرتضوی

بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 207-220

لادن دهقان تنها؛ مهدی کریمی؛ مانیا صالحی فر